Räklåda till er after work ombord

After Work med skaldjur

Upplev en after work-tur med skaldjur ombord på Westkust längs Orusts vackra skärgård. Det blir en härlig sommarkväll i gott sällskap ihop med dina kollegor. Eller varför inte åka ut med dina kompisar?

Vi avgår från bryggan i Edshultshall, Orust, klockan 18 och kryssar dit väder och vind tillåter för att ge sällskapet en maximal upplevelse av kvällen. När klockan närmar sig 22 är vi åter i hamn och förhoppningsvis har ni fått en oförglömlig kväll.

Så här vackra vyer kan du få se på after work ombord på Westkus

Priser för after work-tur

Du och ditt sällskap kan ta med egen mat och dryck ombord, men om ni föredrar det kan vi även erbjuda räk-/kräftlådor och alkoholfri dryck om ni skulle önska det.

Om du tar med egen mat är priset från 495 kr/person. Vill du däremot att vi ordnar räkor och dryck är priset från 695:- per person. Moms ingår i alla priser.

Bokningsförfrågan

För att vi ska kunna göra denna tur behövs minst 20 passagerare, och vi kan maximalt ta ombord 83 passagerare. Tycker du att detta låter som en tur för dig är det bara att skicka in en förfrågan. Du får direkt en bekräftelse på att vi tagit emot ditt mejl. Dessutom återkommer vi snarast med närmare besked.

ArabicDutchEnglishFrenchGermanItalianSpanishSwedish
Scroll to Top