Våra arbetsgrupper hjälper till att underhålla Westkust inför kommande säsong

Föreningens arbetsgrupper

För att sköta om och förbereda Westkust inför nästa säsong finns det två arbetsgrupper, Lördagsgruppen och Tisdagsgruppern (pensionärsgruppen). Dessa grupper arbetar med allt möjligt som har med skutan att göra när det kommer till vinterunderhåll. Så klart är alla välkomna och hjälpa till, för ju fler som kommer desto roligare blir det.

Underhållsarbete under vinterhalvåret
Underhållsarbete varje lördag under vinterhalvåret

Lördagsgruppen – en av våra arbetsgrupper

Träffas på lördagar klockan 10:00 till 16:00. Vi kommer variera lite mellan att vara på skutan och på varvet i Kungsviken. Start i oktober. Alla välkomna, medtag egen matsäck/fika. Vi kommer även hålla i arbetshelger  där vi arbetar både lördag och söndag och sover över på lämpligt ställe.

Information om var vi arbetar och ifall det är arbetsdag eller arbetshelg kommer komma ut som evenemang på vår Facebook sida. I dessa evenemang kan man även koordinera samåkning för att underlätta transport till och från arbetsdagarna.

Ungdomar får en gratis halv seglingsdag kommande seglingssäsong som belöning, per dag som de hjälper till.

Arbetslördag
Arbetslördag

Tisdagsgruppen träffas på dagtid

Träffas varje tisdag från klockan 10:00 i båten i Edshultshall eller på varvet i Kungsviken. Öppen för alla som är lediga dagtid på vardagar. Kontaktperson: Är just nu vakant

ArabicDutchEnglishFrenchGermanItalianSpanishSwedish
Rulla till toppen
Scroll to Top