Arbetsgrupper

 

Hej allihop!

För att sköta om och förbereda Westkust inför nästa säsong så finns det två arbetsgrupper, Lördagsgruppen och pensionärsgruppen. Dess grupper arbetar med allt möjligt som har med skutan att göra när det kommer till vinterunderhåll. Så klart är alla välkomna och hjälpa till, för ju fler som kommer ju roligare blir det.

Lördagsgruppen

Träffas på lördagar klockan 10:00 till 16:00. Vi kommer variera lite mellan att vara på skutan och på varvet i Kungsviken. Start i oktober. Alla välkomna, medtag egen matsäck/fika. Vi kommer även hålla i arbetshelger  där vi arbetar både lördag och söndag och sover över på lämpligt ställe.

Information om var vi arbetar och ifall det är arbetsdag eller arbetshelg kommer komma ut som evenemang på vår Facebook sida. I dessa evenemang kan man även koordinera samåkning för att underlätta transport till och från arbetsdagarna.

Som belöning för att man kommer och hjälper till så får man en grattis halv seglingsdag kommande seglingssäsong per dag man hjälper till.

Tisdagsgruppen

Träffas varje tisdag från klockan 10:00 i båten i Edshultshall eller på varvet i Kungsviken. Öppen för alla som är lediga dagtid på vardagar. Kontaktperson: Lennart Nilsson, 076-4199117.