Boka in ditt bröllop på träskutan Westkust

Bröllop ombord på vår träskuta

Din bröllopsdag är den största, och finaste dagen i ditt liv. Fira ditt bröllop på ett unikt sätt – ombord på en riktig träskuta med havet kluckande utanför.

Bröllop med vacker segling

Vi kan erbjuda er en bröllopstur där ni får en oförglömlig upplevelse av vår vackra skärgård. Eftersom vi oftast utgår från Edshultshall gör vi seglingen i området mellan Mollösund och Gullholmen. Givetvis kan vi även utgår från annan överenskommen hamn i området där vi kan lägga till med skutan. Ingen tur blir den andra lik på grund av att vi väljer en fin rutt utifrån vad väder och vind tillåter på er stora dag.

Att ha bröllop ombord på vår vackra skuta är populärt, och har givit åtskilliga par fantastiska minnen från sitt bröllop.

Lastrummet har gott om plats som festlokal. Så här ser de ut under däck ombord på Westkust.

God komfort ombord

Ombord på Westkust finns ett fullt utrustat kök och gott om utrymme för förvaring av mat, dryck och porslin. Toaletterna ombord är precis som hemma och rinnande vatten finns. På bröllopsturer kan vi ha upp till 83 passagerare. Lastrummet som mycket väl fungerar som festlokal rymmer cirka 40 sittande gäster.

Om du tycker att detta låter intressant kan du skicka in en förfrågan. Då får du omedelbart en bekräftelse på att vi tagit emot den. Dessutom blir du inom kort kontaktad av oss.

ArabicDutchEnglishFrenchGermanItalianSpanishSwedish
Rulla till toppen
Scroll to Top