Höstfest 2017


Westkust behöver dig!

 

 

Nu börjar segelsäsongen lida mot sitt slut och vi skulle vilja tacka alla som har hjälpt till och som har ställt upp för Westkust både i år och de tidigare 30 åren. Utan ert engagemang hade inte Westkust funnits idag. Tack!

 

Samtidigt vill vi passa på att informera att det är svajiga tider för skutan. Tiderna förändras och allting är inte som förr. Vi behöver hitta nya idéer och lösningar för att Westkust även i framtiden skall kunna segla längs Bohusläns kust. Vi har ett gediget arbete framför oss i vinter att skapa en starkare och stabilare bas inför segelsäsongen 2018. Vi inser också att detta arbete kan ingen göra själv, utan vi måste alla jobba tillsammans. Därför tycker vi det är ett ypperligt tillfälle att avsluta segelsäsongen och starta vinterarbetet med en gemensam träff!

 

Vi samlas 17:00 på båten i Edshultshall lördagen den 14 oktober. Kom som du är, det bjuds på mat och fest. Vatten, kaffe och te finns och det är inget som hindrar dig att medtaga drycker som är lite festligare än te.

För planeringens skull behöver vi ha din anmälan senast den 8 oktober på vår hemsida westkust.se, ange även allergier m.m. vid anmälan.

Övernattning ombord är möjlig för den som vill.

 

Välkomna!

 

PS.

Seglen skall hissas ännu en tid och vi är i akut behov av skeppare, befäl och instruktörer. Har du möjlighet att vara med vid någon av våra skolseglingar i hösten är din hjälp till ovärderlig nytta. Vi behöver dig!

Glöm inte anmäla dig till skutträffen den 6-8 oktober på vår hemsida.

Boka in helgen den 21/22 oktober och den 28/29 oktober för vinterförvaring av vår kära skuta.

Och glöm inte att dina synpunker och idéer är viktiga för oss!

DS.

Välj evenemangHöstfestFyll i nedanstående fält
*=Obligatoriskt

Förnamn*

Efternamn*

Adress*

Postnr*


Postadress*

Epost*

Telefonnummer*

Övrigt och matbegränsningar


captcha
Fyll i texten ovan(Captcha)*