Långsegling


NYHET för i år!

Äventyrsegling/vuxenseglarskola för dig som är trött på att kajka omkring i familjens bekväma segelbåt och vill vara med om något nytt. Vi lämnar den trygga bohuskusten för 7 dagars skolning i skutseglingens ädla konst. Deltagandet förutsätter sjövana, men inte nödvändigtvis formell navigationskunskap. Vi måste även reservera oss för vad vädrets makter kan överraska oss med.

 

Skutsegling är något annat än segling i familjebåten där alla fall och skot är nerdragna till sittbrunnen. Vi handskas med segel på tre master och ett peke. Vi har 11 olika segel och mängder av rundhult och tåg att hålla reda på.

Vi avser att lämna Bohuskusten för segling på öppet hav, med sikte att angöra något av våra grannländer. Vi skall genomföra en nattsegling med hjälp av moderna navigationsmedel som GPS och plotter, men även med traditionell navigering med hjälp av fyrar och fysiska sjökort. 

Datum: 11 – 17 Augusit

Pris: 4000kr + eventuell medlemsavgift

(Seglingen utförs ej under 12 passagerare)

Fyll i forumläret nedan för att anmäla dig till vald segling.

uppgifterna du anger kommer enbart lagras i vårat medlemsregister och behandlas av föreningen och stiftelsen eftersom alla som seglar måste vara medlemmar.Uppgifterna kommer inte lämnas ut till tredjepart.

Välj segling/utbildning

Fyll i nedanstående fält
*=Obligatoriskt

Förnamn*

Efternamn*

Adress*

Postnr*


Postadress*

Epost*

Telefonnummer*

Personnummer (ÅÅMMDD) ej 4 sista*

Telefonnummer till anhörig*

Sjukdomar, allergier, astma, matbegränsningar och övrigt

captcha
fyll i texten ovan(Captcha) *