Nordisk skutträff 2023

Nordisk Skutträff 2023

I år anordnar vårt grannland Danmark Nordisk Skutträff. Den kommer att hållas den 28 juni till den 1 juli i Mariager Fjord.

Skutträff 2022 Westkust, Orust
Skutträff – segling med andra skutor

Vad händer på träffen?

På träffen träffar vi andra skutor från Sverige, Norge och Danmark. Om du anmäler dig innebär det att vi seglar ner till Danmark, och att vi där samseglar med många andra skutor. Därför vill vi segla väl och att de som är med ombord gärna är villiga att bidraga till segelsättning mm.

Dessutom kommer det att vara skepparmöten, middagar och prisutdelning för kappseglingarna. Utöver detta brukar man besöka varandra på båtarna. Hela programmet hittar du i broschyren här nedanför.

Läs artikeln i Mariagerposten
Läs artikeln i Mariagerposten

Priser och tider

Redan den 27 juni påbörjar vi vår färd, och vi är tillbaka den 3 juli. Priset för att delta är 5.900:-. Ungdomar som har deltagit i seglarskolan betalar 3.500.-.

Ladda ner broschyren om Nordisk Skutträff

Här kan du ladda ner hela broschyren om årets ” Nordisk Skutträff”. Du kan också läsa mer i Mariagerfjordposten.

Anmäl dig till Nordisk Skutträff via länken här

OBS: Det finns en begränsning i bokningssystemet: Vid upprepade anmälningar så kan man endast använda en viss mailadress en gång dit man också får bekräftelse/kvitto. Vid problem så kontakta gärna Thorleif Josefsson, 070 826 85 51, thorleif.josefsson@tojokonsult.com

Du kan avboka fram till den 25 juni om du får förhinder. Då får du pengarna tillbaks automatiskt dit varifrån du betalade. Retur sker efter datum för eventet.

ArabicDutchEnglishFrenchGermanItalianSpanishSwedish
Rulla till toppen
Scroll to Top