Seglarskola på T/S Westkust

Seglarskola för ungdomar

Är du över 13 år och vill ha semester från dina föräldrar i sommar? Följ då med på seglarskola ombord på T/S Westkust. Seglingen pågår i fem dygn och ungdomar från hela Sverige deltar.

På dagarna lär vi oss att segla och på kvällarna ligger vi stilla i hamn. Då finns självklart chans till bad och andra aktiviteter. Du kommer att få möjlighet att lära dig allt som berör segling, navigering, ta ut distans till närmaste glasskiosk, sätta segel. Dessutom kommer du att få testa om du vågar klättra i master!

Vågar du?
Vågar du?

Dessutom är vår seglarskola en perfekt möjlighet att träffa nya vänner. Eller varför inte ta med din bästa kompis redan från början?

Inga förkunskaper om segling krävs

Seglarskolan är en utbildningssegling för ungdomar från 13 år. Man behöver inga förkunskaper om segling för att delta. Dock behöver alla deltagare kunna simma minst 200 meter.

Datum och priser för seglarskola 2022

Datum och tider

Söndagen den 19 juni klockan 10.00 är det påmönstring, som sker i Edshultshall på Orust (några mil norr om Göteborg). Sedan är det är det avmönstring på samma plats torsdagen den 23 juni klockan 16.00.

Annorlunda sommarlovsvecka ombord på T/S Westkust
Annorlunda sommarlovsvecka ombord på T/S Westkust

Priset för årets seglarskola

Det kostar 2.500 kronor att delta i seglarskolan, men då ingår även mat. Anmälningsavgiften på 300 kronor ingår, och den betalar man i samband med anmälan. Betalningen gör du till till Orusts skolfartygsförenings bankgiro 182-9449.

Frågor om bokning och betalning

Om du har några frågor som rör bokning och betalning vänder du dig till Lina Wendin. Henne når du på 073-745 46 81 alternativt linawendin01@gmail.com.

Observera att vi inte genomför någon seglarskola om det blir färre än 12 deltagare.

Roligt att vara med på seglarskola
Både roligt och lärorikt att vara med på seglarskola

Anmälningsinformation

För att delta i seglarskola måste alla deltagarna vara medlemmar i Orusts skolfartygsförening. Är du inte medlem betalar du in medlemsavgiften i samband med betalningen för seglarskola 2022. Medlemsavgiften för ungdomar är 100 kronor.

ArabicDutchEnglishFrenchGermanItalianSpanishSwedish
Scroll to Top