Seglarskola på T/S Westkust

Seglarskola för ungdomar

Är du över 12 år och vill ha semester från dina föräldrar i sommar? Följ då med på seglarskola ombord på T/S Westkust. Seglingen pågår i fem dygn och ungdomar från hela Sverige deltar.

På dagarna lär vi oss att segla och på kvällarna ligger vi stilla i hamn. Då finns självklart chans till bad och andra aktiviteter. Du kommer att få möjlighet att lära dig allt som berör segling, navigering, ta ut distans till närmaste glasskiosk, sätta segel. Dessutom kommer du att få testa om du vågar klättra i master!

Vågar du?
Vågar du?

Vår seglarskola är också en perfekt möjlighet att träffa nya vänner. Eller varför inte ta med din bästa kompis redan från början?

Inga förkunskaper om segling krävs

Seglarskolan är en utbildningssegling för ungdomar från 12 år. Man behöver inga förkunskaper om segling för att delta. Dock behöver alla deltagare kunna simma minst 200 meter.

Datum och priser för seglarskola 2023

Datum och tider

Söndagen den 18 juni klockan 10.00 är det påmönstring, som sker i Edshultshall på Orust (några mil norr om Göteborg). Sedan är det avmönstring på samma plats torsdagen den 22 juni klockan 16.00.

Annorlunda sommarlovsvecka ombord på T/S Westkust
Annorlunda sommarlovsvecka ombord på T/S Westkust

Priset för 2023 års seglarskola

Priset för att delta i årets seglarskola är 2.500:-. Anmäl dig via länken här

OBS: Det finns en begränsning i bokningssystemet: Vid upprepade anmälningar så kan man endast använda en viss mailadress en gång dit man också får bekräftelse/kvitto. Vid problem så kontakta gärna Thorleif Josefsson, 070 826 85 51, thorleif.josefsson@tojokonsult.com

Du kan avboka fram till den 15 juni om du får förhinder. Då får du pengarna tillbaks automatiskt dit varifrån du betalade.

Roligt att vara med på seglarskola
Både roligt och lärorikt att vara med på seglarskola
ArabicDutchEnglishFrenchGermanItalianSpanishSwedish
Rulla till toppen
Scroll to Top