Skutträff 2022 Westkust, Orust

Skutträff 2023

Den 6 till 8 oktober är det dags för 2023 års skutträff. Seglingen kommer vara en belöningssegling för aktiva medlemmar i föreningen, vilket betyder att de som seglat mest under året får förtur.

Program

Ännu har vi inte fått det detaljerade programmet för skutträffen 2023. Uppdateringar gällande kommande skutträff kommer att publiceras här.

Ungefär så här brukar det gå till: Det börjar med segling till en hamn där alla skutor samlas. Det brukar vara ett dussintal skutor. På kvällen blir det skepparmöte för att alla ska få reda på detaljer kring nästa dags kappsegling. Efter kappseglingen umgås vi i hamn med besättningar från andra skutor och visar även upp båten för alla intresserade som kommer förbi. På kvällen brukar det bli middag med prisutdelningar och andra upptåg. Nästa dag blir det hemsegling.

Pris

Pris 900:-. Anmäl dig till Skutträffen via länken här

OBS: Det finns en begränsning i bokningssystemet: Vid upprepade anmälningar så kan man endast använda en viss mailadress en gång dit man också får bekräftelse/kvitto. Vid problem så kontakta gärna Thorleif Josefsson, 070 826 85 51, thorleif.josefsson@tojokonsult.com

Du kan avboka fram till den 4 oktober om du får förhinder. Då får du pengarna tillbaks automatiskt dit varifrån du betalade. Retur sker efter datum för eventet

ArabicDutchEnglishFrenchGermanItalianSpanishSwedish
Rulla till toppen
Scroll to Top