Tall Ship Races 2019


Av Holger.Ellgaard

För fösta gång en sedan år 2000 ska Westkust vara med på en av världens största seglingstävlingar, Tall Ship Races! Vi kommer vara med och tävla i etappen mellan den fina danska hamnstaden Aalborg till en utav Norges Kuststäder i form utav Fredrikstad, och vi behöver din hjälp att kryssa, trimma och framförallt ha skoj för att ta oss i mål!

Seglingen från vårt perspektiv kommer utgå ifrån Edshultshall med en 2 dagars segling med övernattning på vägen. Väl framme i Aalborg kommer vi vara där i 3 dagar innan vi sedan ger oss ut med de andra båtarna under ”parade of sails” ut ur hamnen för att ta oss till starten av tävlingen. Själva tävlingen kommer vara 5 dygn segling i sträck där för att ta oss till målgången utanför Fredrikstad där vi kommer spendera ytterligare 3 dagar innan vi tar oss hemåt igen. Tiden vi är i värdhamnarna  (Aalborg och Fredrikstad) så kommer vi ta del av alla jippon och andra roligheter som kommer erbjudas!Allt som allt så är detta en segling man inte vill missa samt sent kommer glömma!

Vill man läsa mer om Tall Ship Races kan man besöka deras hemsida: sailtraininginternational.org

För att anmäla sig behöver man vara över 15år samt kunna simma 200m.

Påmönstring: 1 Juli Klockan 10:00, Edshultshall

Avmönstring: 16 Juli Klockan 16:00, Edshultshall (Möjlighet att mönstra av den 14e i Fredrickstad)

Pris: 6500kr

Aktiva medlemmar kan söka stipendium från föreningen genom styrelsen. Övriga (mellan 15-25år) har möjlighet att söka stipendium via https://sailtraininginternational.org/support/bursaries/

Anmälningsformulär nedan:

Välj segling/utbildning

Fyll i nedanstående fält
*=Obligatoriskt

Förnamn*

Efternamn*

Adress*

Postnr*


Postadress*

Epost*

Telefonnummer*

Personnummer (ÅÅMMDD) ej 4 sista*

Telefonnummer till anhörig*

Sjukdomar, allergier, astma, matbegränsningar och övrigt

captcha
fyll i texten ovan(Captcha) *